Πώς να: Συγχωνεύσετε Δύο Λογαριασμούς Πωλητή
Πωλητές είναι διαθέσιμοι μόνο στο Multi-Vendor.
Όταν συγχωνεύετε λογαριασμό πωλητή A σε λογαριασμό πωλητή B, ο λογαριασμός πωλητή A αφαιρείται από τη βάση δεδομένων του καταστήματος και όλα τα δεδομένα του λογαριασμού του (προϊόντα, παραγγελίες, μέθοδοι αποστολής, χρήστες, προσφορές κ.λπ.) εκχωρούνται αυτόματα στον λογαριασμό πωλητή B.
Για να συγχωνεύσετε δύο λογαριασμούς πωλητών, ολοκληρώστε τα ακόλουθα βήματα:
- Πηγαίνετε στο Πωλητές → Πωλητές στο παnel διαχειριστή.
- Κάντε κλικ στο κουμπί γραναζιού του λογαριασμού πωλητή που θέλετε να συγχωνεύσετε σε άλλο λογαριασμό πωλητή.
- Επιλέξτε την ενέργεια Συγχώνευση.
Παρακαλώ ελέγξτε διπλά ποιον λογαριασμό χειρίζεστε σε αυτό το βήμα, επειδή είναι ο λογαριασμός που θα αφαιρεθεί από τη βάση δεδομένων στο τέλος.
- Επιλέξτε το λογαριασμό πωλητή που θα κληρονομήσει όλα τα δεδομένα που σχετίζονται με το λογαριασμό που απορρίπτεται.
- Κάντε κλικ στο κουμπί Συγχώνευση.