Πώς να: Υποχρεώστε τους Πελάτες να Συνδεθούν/Εγγραφούν στο Checkout

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα, εάν θέλετε όλοι οι πελάτες σας να συνδεθούν ή να εγγραφούν πριν προχωρήσουν στο checkout:

  1. Στο Administration panel, πηγαίνετε στο Settings → Checkout.
  2. Σημειώστε το πλαίσιο ελέγχου Disable anonymous checkout.
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί Save.

Τώρα οι πελάτες δεν θα μπορούν να ολοκληρώσουν το checkout χωρίς να εγγραφούν ή να συνδεθούν. Δεν θα υπάρχει επιλογή για checkout ως επισκέπτης.

Disable anonymous checkout under Settings → Checkout, if you want all your customers to register and log in before they can place an order.
Disable anonymous checkout under Settings → Checkout, if you want all your customers to register and log in before they can place an order.