Πώς να: Κλείστε το Storefront σας
Υπάρχουν περιόδους που δεν θέλετε κανείς να έχει πρόσβαση στο κατάστημά σας: για παράδειγμα, κάνετε κάποιες αλλαγές και δεν θέλετε οι πελάτες ή οι μηχανές αναζήτησης να δουν το ημιτελές έργο.
Το κατάστημα κλείνει επίσης αυτόματα κατά τη διαδικασία αναβάθμισης. Θα χρειαστεί να το ανοίξετε μετά την ολοκλήρωση της αναβάθμισης.

Ακολουθούν τα βήματα για να κλείσετε το storefront:
- Στον πίνακα Διαχείρισης, πάλι σε Διαχείριση → Καταστήματα.
- Αλλάξτε την κατάσταση του storefront από ON σε OFF.
Εάν έχετε μόνο ένα storefront, το χρώμα του επάνω μενού στον πίνακα Διαχειριστή θα αλλάξει αμέσως. Όταν έχετε πολλά storefronts, το χρώμα θα αλλάξει μόνο όταν επιλέξετε ένα κλειστό storefront και εργαστείτε με αυτό. Αυτό σας βοηθάει να δείτε εάν το επιλεγμένο storefront είναι κλειστό ή όχι.

Πώς να κλείσετε το storefront στο CS-Cart. - Μπορείτε να προβάλετε το storefront ακόμα και αν είναι κλειστό. Πάλι σε Διαχείριση → Καταστήματα και ανοίξτε τη σελίδα επεξεργασίας ενός storefront. Συμπληρώστε το πεδίο Κλειδί πρόσβασης για προσωρινά κλειστό κατάστημα και κάντε κλικ Αποθήκευση.
Για παράδειγμα, εάν το storefront είναι διαθέσιμο στη διεύθυνση http://example.com και εισαγάγατε secret στο πεδίο κλειδιού πρόσβασης, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο κλειστό storefront μέσω της ακόλουθης διεύθυνσης URL: http://example.com/index.php?store_access_key=secret