Πώς να κρύψετε μπλοκ στις σελίδες σύνδεσης και προφίλ
Για να απενεργοποιήσετε τα breadcrumbs στις σελίδες διάταξης Auth και Profiles, κάντε τα εξής:
- Στον πίνακα διαχείρισης, πηγαίνετε στο Design → Layouts.
- Επιλέξτε την καρτέλα Auth ή Profiles όπου θέλετε να απενεργοποιήσετε τα breadcrumbs.
- Κάντε κλικ στο εικονίδιο Activate/Deactivate Block του μπλοκ Breadcrumbs.
Το μπλοκ θα πρέπει να γίνει γκρίζο.
Μπορείτε να κρύψετε οποιοδήποτε άλλο μπλοκ με τον ίδιο τρόπο.